Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

aanvragen_offertes_en_consultancy [2010/09/20 18:33] (huidige)
Regel 1: Regel 1:
 +===== Aanvragen offertes en consultancy =====
 +
 +Het groeien van Marti-Orbak brengt steeds meer mensen in contact met onze producten, die logischerwijs goed bruikbare ideeën en oplossingen genereren. Om efficiënt van alle ideeën en oplossingen gebruik te maken, is het goed om deze te filteren, te bundelen en van tijd tot tijd te updaten.
 +
 +Onder andere hiervoor schakelt Marti-Orbak consultants in. Zij zijn uw aanspreekpunt en begeleiden alle benodigde processen naar het moment van de go-live tot ver daarna.
 +
 +Instructies zijn uiteraard onderdeel van een implementatietraject, maar hier kan ook behoefte aan zijn wanneer er al enige tijd gewerkt wordt met de producten van Marti-Orbak: door de snelle ontwikkelingen op het gebied van software en nieuwe technologieën, zijn wij in staat om ook (de mogelijkheden binnen) onze producten doorlopend te verbeteren.
 +
 +Hiernaast begeleiden onze consultants ook het standaardiseren van uw werkzaamheden, stappenplannen, milestones, communicatie, etc. Het bijhouden hiervan stelt de consultants in staat de klantstatus te bepalen en geeft de optie efficiënt te communiceren, onder andere over eventuele verbeteringen en/ of uitbreidingen op het huidige pakket. Standaardiseren van dit proces kan van belang zijn: om met de groei mee te gaan, de stroom aan consults optimaal te laten verlopen en u continuïteit te garanderen.
 +
 +Wilt u graag een uitbreiding van uw pakket of de uitleg van een bepaald onderdeel door één van onze consultants op locatie, stuur dan een e-mail naar:
 +
 +**[[bakkerij@marti-orbak.nl]]**
 +
 +Wij zullen snel reageren voor het maken van een afspraak.
 +
 +**//Marti Orbak Software//**
 
aanvragen_offertes_en_consultancy.txt · Laatst gewijzigd: 2010/09/20 18:33 (Externe bewerking)
 
Tenzij anders vermeld valt de inhoud van deze wiki onder de volgende licentie:CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported
Recent changes RSS feed Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki