Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

calculatie_en_receptbeheer [2010/09/29 12:14] (huidige)
Regel 1: Regel 1:
 +====== Calc-it Receptbeheer ======
 +
 +Vanaf nu kostenbesparing in de productie, want met meer inzicht in uw rendement is úw boterham beter belegd. Calc-it zorgt ervoor dat uw recepten zorgeloos worden beheerd en gecalculeerd. Met Calc-it kunt u grondstoffen en recepten zeer eenvoudig registreren en onderhouden. Calc-it rekent voor u en zorgt ervoor dat alle informatie snel en overzichtelijk beschikbaar is en blijft.
 +
 +Calculeren draagt bij aan een verbetering van uw rendement. Ook levert het een schat aan management informatie op. U krijgt inzicht in uw hardlopers; de producten die u de meeste winst opleveren en welke kortingen u maximaal kunt geven. Ook wordt duidelijk of het rendabel is een product zelf te produceren of dat u het beter kunt inkopen.
 +
 +In Calc-it kunnen ingrediënten, recepten en andere productiegegevens systematisch geregistreerd worden. Daarnaast kunnen gegevens vastgelegd worden over voedselallergieën, verkoopinformatie, drogestof percentages, voorraad en bewaaradviezen.
 +
 +Calc-it is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Beko Advies.
 +
 +Met Calc-it kunt u heel uitgebreid gegevens per recept noteren. Zoals de grondstoffen en halffabrikaten die nodig zijn om het artikel te maken. Ook kunt u hier productkenmerken en productspecificaties, zoals voedingswaarde invoeren. Calc-it heeft u ook nodig om uw chargelijst af te kunnen drukken.
 +
 +{{:recept.jpg|}}
 +
 +
 +**Calc-it en het afdrukken van etiketten via Label-it**
 +
 +Calc-it werkt nauw samen met de module Label-it, het etiketteerprogramma binnen Bake-it. Alle informatie uit Calc-it, zoals ingrediënten, voedingswaardes, afweeggewicht, productie, bereiding, bewaaradviezen en allergene stoffen kunnen op uw etiket afgedrukt worden.
 +
 +**Calc-it kan uitgebreid worden met de modules:**
 +
 +  * Calc-it Droge Stof
 +  * Calc-it Productinformatie (importmodule Cleijsen de Lange, Specsplaza)
 +  * Calc-it Productieplan
 +  * Calc-it Kneedsysteem
 +
 +
 +
 +
 +**Wilt u meer info over deze module ?**
 +
 +Stuurt u dan een mail naar <helpdesk@marti-orbak.nl>
 +
 +
 +
 +
 +
 
calculatie_en_receptbeheer.txt · Laatst gewijzigd: 2010/09/29 12:14 (Externe bewerking)
 
Tenzij anders vermeld valt de inhoud van deze wiki onder de volgende licentie:CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported
Recent changes RSS feed Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki