Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

cash-it [2010/09/24 13:52] (huidige)
Regel 1: Regel 1:
 +====== Cash-it ======
 +
 +Cash-it is de revolutionaire en moderne bakkerij kassa die volledig automatisch samenwerkt met Bake-it.
 +Het Cash-it kassasysteem is in nauwe samenwerking met  Evers Kassasystemen, de specialist op het gebied van kassasystemen, ontwikkeld. Door de naadloze samenwerking met Bake-it en de internet synchronisatie van uw winkels met kantoor, heeft u met Cash-it volledige controle over uw winkels.
 +
 +
 +Bestellingen die met behulp van Cash-it in uw winkels worden ingevoerd, worden via internet automatisch, snel en veilig naar kantoor verzonden. Deze bestellingen verschijnen enkele seconden later op uw productie- en baklijsten. Zo heeft u op elk moment van de dag inzicht in uw bestellingen en omzet. U kunt zelfs vanuit uw kantoor een kassa overnemen en direct ondersteuning bieden aan uw personeel!
 +
 +**Speciale functies**
 +
 +Cash-it is een modern touchscreen kassa systeem dat naast de gebruikelijke kassa functies, diverse speciale bakkerij functies bezit. U kunt vanuit Cash-it direct etiketten afdrukken van uw (weeg)artikelen, bestellingen van klanten invoeren of productinformatie afdrukken, inclusief afbeeldingen en bewaaradvies.
 +
 +Door de overzichtelijke lay-out en het gebruik van duidelijke afbeeldingen, is in de praktijk gebleken dat Cash-it eenvoudig te bedienen is. Cash-it kan naast een klantendisplay, weegschaal, geldlade, pinapparaat, bonprinter en camera tevens uitgerust worden met een barcode scanner, etiketten printer, foto scanner en een A4-printer, zodat u product informatie of een taartfoto in kleur kunt afdrukken.
 +
 +Via intern berichtenverkeer kunt u op het kantoor in Bake-it belangrijke berichten laten tonen op de Cash-it kassa’s; voor alle winkels, per winkel of voor 1 of meerder werknemers. Op deze manier worden uw belangrijke memo’s beter gelezen.
 +
 +Tenslotte zorgen de uitgebreide rapportage en real-time winkel omzetgegevens (Cash-it Dash-board) ervoor dat Cash-it de meest veelzijdige en complete kassa is voor bakkerijen!
 +
 +
 
cash-it.txt · Laatst gewijzigd: 2010/09/24 13:52 (Externe bewerking)
 
Tenzij anders vermeld valt de inhoud van deze wiki onder de volgende licentie:CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported
Recent changes RSS feed Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki