Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

orbak:topbakkers [2010/09/14 13:38]
127.0.0.1 Externe bewerking
orbak:topbakkers [2015/04/16 13:02] (huidige)
helpdesk
Regel 1: Regel 1:
====== Topbakkers ====== ====== Topbakkers ======
-Via deze module kunt u ORBAK2 volledig aansluiten op de centrale facturering naar Top Bakkers. U ontvangt van Top Bakkers een landelijk artikelbestand. Dit assortiment dient u te koppelen aan uw ORBAK productcodes. Door deze koppeling is het mogelijk om zowel via uw eigen productcodes als via de productcodes van Top Bakkers bestellingen en retouren in te voeren. Op de opdrachtbon worden zowel uw productcodes als die van Top Bakkers afgedrukt. Op het prognoseoverzicht en de factuur worden de ORBAK2-productcodes vervangen door die van Top Bakkers.+Via deze module kunt u ORBAK2 volledig aansluiten op de centrale facturering naar Top Bakkers.  
 +U ontvangt van Top Bakkers een landelijk artikelbestand. Dit assortiment dient u te koppelen aan uw ORBAK productcodes.  
 +Door deze koppeling is het mogelijk om zowel via uw eigen productcodes als via de productcodes van Top Bakkers bestellingen en retouren in te voeren. Op de opdrachtbon worden zowel uw productcodes als die van Top Bakkers afgedrukt.\\  
 +Op het prognoseoverzicht en de factuur worden de ORBAK2-productcodes vervangen door die van Top Bakkers.\\
-Wekelijks kunt u, na het aanmaken van de verkoopfacturen, het factuurbestand aanmaken en (digitaal) opsturen naar Top Bakkers.+Wekelijks kunt u, na het aanmaken van de verkoopfacturen, het factuurbestand aanmaken en (digitaal) opsturen naar Top Bakkers.\\
**Onderhoud > Algemeen > Bedrijven** **Onderhoud > Algemeen > Bedrijven**
-{{:orbak:topbakkers1.jpg|}}+{{:orbak:topbakkers.jpg|}}
Voor relaties die zijn aangesloten bij Top Bakkers dient met een aantal zaken rekening te worden gehouden. Voor relaties die zijn aangesloten bij Top Bakkers dient met een aantal zaken rekening te worden gehouden.
Regel 15: Regel 18:
  * Relatienummer   * Relatienummer
Hier vult u het relatienummer in zoals uw bedrijf bekend is bij Top Bakkers. Hier vult u het relatienummer in zoals uw bedrijf bekend is bij Top Bakkers.
 +  * Relatienummer BO
 +Hier vult u het relatienummer in voor Bake Off bij Top Bakkers.
  * Bakkerij code   * Bakkerij code
Hier vult u de bakkerij code in zoals uw bedrijf bekend is bij Top Bakkers. Deze code bestaat uit twee letters die u van Top Bakkers krijgt. Hier vult u de bakkerij code in zoals uw bedrijf bekend is bij Top Bakkers. Deze code bestaat uit twee letters die u van Top Bakkers krijgt.
  * Bestemming   * Bestemming
Hier vult u de locatie in waar de factuurbestanden dienen te worden opgeslagen. Belangrijk is dat de verwijzing naar deze directory aanwezig is vóór dat u de Top Bakkers facturen gaat exporteren. Hier vult u de locatie in waar de factuurbestanden dienen te worden opgeslagen. Belangrijk is dat de verwijzing naar deze directory aanwezig is vóór dat u de Top Bakkers facturen gaat exporteren.
 +  * Productbestand
 +Hier vult u de locatie in waar de exportbestanden voor producten dienen te worden opgeslagen. Belangrijk is dat de verwijzing naar deze directory aanwezig is vóór dat u de Top Bakkers facturen gaat exporteren.
 +  * Eindtijd
 +Hier vult u de eindtijd van bestellen voor klanten welke bestellen op ordercode (MUM)
 +  * Gebruiker
 +Hier vult u de gebruikersnaam voor het ophalen van de orders.
 +  * Wachtwoord
 +Hier vult u het wachtwoord voor het ophalen van de orders.
 +  * Server
 +Hier vult u de servernaam voor het ophalen van de orders.
 +  * Server2
 +Hier vult u de uitwijk servernaam voor het ophalen van de orders.
-Voordat u dit opslaat dient er tenminste één valuta gekoppeld te worden aan het bedrijf Top Bakkers. Via de toetsencombinatie ALT-O wordt het venster objecten geopend. Open het object Valutas Top Bakkers.+ 
 +Voordat u dit opslaat dient er tenminste één valuta gekoppeld te worden aan het bedrijf Top Bakkers.\\  
 +Hiervoor dient er ingelogd te zijn met het systeem account van Orbak. (inloggegevens bekend bij leidinggevende)\\  
 +Via de toetsencombinatie ALT-O wordt het venster objecten geopend. Open het object Valutas Top Bakkers.\\
{{:orbak:topbakkers2.jpg|}} {{:orbak:topbakkers2.jpg|}}
 
orbak/topbakkers.txt · Laatst gewijzigd: 2015/04/16 13:02 door helpdesk
 
Tenzij anders vermeld valt de inhoud van deze wiki onder de volgende licentie:CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported
Recent changes RSS feed Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki