Recepten invoerservice

U krijgt van Marti Orbak Software elke invoerdag de laatste 2 uur GRATIS. Dus 6 uur halen, 4 uur betalen.

Vanuit onze klantenkring hebben we signalen opgevangen dat u geen of weinig tijd kan vrijmaken voor het invoeren van uw recepten en het voldoen aan de etikettering eisen.

De Marti Orbak Software recepteninvoer service neemt u al dit werk uit handen. Onze consultant kan in een aantal dagen uw complete receptenmappen in Calc-it invoeren.

Met het invoeren van uw recepten in onze software module Calc-it kunt u direct profiteren van onderstaande essentiële (banket)bakkerij bedrijfsinformatie.

  • Kostprijsberekening
  • Centraal receptenbeheer
  • Ingrediënten declaratie, inclusief allergenen vermelding
  • Etiketten genereren vanuit de database

Onze software is zo ontwikkeld dat wanneer u in Calc-it een recept aanpast deze vernieuwde informatie direct in uw gehele organisatie is aangepast. Uw kostprijs is aangepast, het gewijzigde recept kunt u printen voor in uw receptenmap, via touch-it is het recept direct aangepast op het touchscreen in de bakkerij, de informatie op uw etiketten is aangepast en de productinformatie op de kassa (Cash-it) is ook direct bijgewerkt. We spreken hier dus over volledig centraal receptenbeheer.

Om volledig te kunnen profiteren van al deze functionaliteit bevelen wij u onderstaande software modules aan.

  • Calc-it
  • Calc-it Productinformatie (specsplaza koppeling)
  • Label-it
  • Touch-it
  • Cash-it

De invoerservice werkt als volgt. Onze consultant komt 1 of meerdere dagen bij u op locatie om 6 uur per dag ondersteuning te bieden met het invoeren van uw recepten.

Indien u beschikt over de module Label-it, dan kan de consultant direct voor u de gewenste etiketten voor uw winkels en/of derde kanaal instellen.

U krijgt van Marti Orbak Software elke invoerdag de laatste 2 uur GRATIS. Dus 6 uur halen, 4 uur betalen.

Wij rekenen voor een invoerdag van 6 uur, slechts € 380,00 exclusief reiskosten (€ 95,00 tot 75km, + € 0,35 per afgelegde km boven de 75 km) Een besparing van € 190,00 per bezoek!

Indien u onze consultant voorziet van de juiste receptenmappen en de meest recente inkooplijst van uw inkoopvereniging, dan kan hij direct aan de slag.

Als u erbij blijft om te assisteren met zoeken naar de juiste grondstoffen en samen met onze consultant aan de slag gaat dan is hij uiteraard een stuk sneller klaar.

Indien u interesse heeft in de Marti Orbak Software invoer service dan kunt u mailen naar

helpdesk@marti-orbak.nl of bellen naar 0174-638690

 
recepten_invoerservice.txt · Laatst gewijzigd: 2014/04/10 09:48 door helpdesk
 
Tenzij anders vermeld valt de inhoud van deze wiki onder de volgende licentie:CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported
Recent changes RSS feed Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki